Bedrijfsprofiel

Crème de la Crème is producent van mooie, smaakvolle patisserie en aanverwante artikelen voor de zakelijk gastronomische markt. Crème de la Crème levert de artikelen en diensten rechtstreeks (met eigen transport of via diepvriesvervoerder). Voor particuliere consumenten verwijzen we naar onze delicatessen winkel; De Patissier van Oegstgeest.

 

De onderneming is opgericht in 2002 door de grondleggers Theo Derix, Marco Kruit en voormalig deelnemer Jeroen Goossens. Met talent, inzet en passie creëerde Crème de la Crème binnen enkele jaren tijd naamsbekendheid binnen de branche. In de zomer van 2010 verliet Goossens de directie. Kruit en Derix gingen samen verder met Crème de la Crème Patisserie met ongewijzigde visie en doelstellingen. In 2013 werd een samenwerking met Otelli Haarlem gevonden. Dit resulteerde in een overname van Crème de la Crème door Zilverwerf BV. Derix en Kruit zijn blijven werkzaam voor Crème de la Crème en  De Patissier van Oegstgeest.

 

Wilt u achtergronden lezen van Crème de la Crème? Lees dan redactionele bijdragen in magazine Patisserie & Desserts . Lees de inhoud van deze artikelen:

P&D 1 / P&D 2 / P&D 3 / P&D 4

 

De organisatie bestaat uit:

Crème de la Crème Patisserie BV. Company info Crème de la Crème BV

De Patissier BV – detailhandel; De Patissier van Oegstgeest. Company info De Patissier BV.

Lees verder bij Contact

 

Tot op de dag van vandaag zijn de kernwaarden:

  • Klantgerichtheid (kwaliteit en service)
  • Wederzijds resultaat (win-win)
  • Maatwerk (zowel binnen- als buiten het vaste assortiment).