HACCP / Hygiëne-code

Crème de la Crème te Zoeterwoude heeft op 6 juni 2006 het hygiënecode-certificaat voor de brood- en banketbakkerij ontvangen. Dit geeft de afnemer de garantie dat de heerlijke producten van Crème de la Crème volgens de eisen van de Hygiëne code zijn bereid.

 

De Hygiënecode voor de brood- en banketbakkerij is een voedselveiligheidsplan, dat beschrijft hoe bepaalde eet- of drinkwaren op hygiënische wijze moeten worden bereid, verwerkt, behandeld,, verpakt, vervoerd, gedistribueerd of verhandeld. De Keuringsdienst van Waren controleert de bakkerijen aan de hand van deze Hygiënecode.

 

Het hygiënecode-certificaat is een initiatief van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) in samenwerking met IsaCert B.V. Bakkerijen kunnen vrijwillig hun bedrijf laten inspecteren om te beoordelen of zij volgens de eisen uit de hygiënecode werken. Crème de la Crème heeft deze inspectie met succes doorlopen en is daarom sinds 6 juni 2006 in het bezit van het felbegeerde hygiënecode-certificaat. De certificering staat onder toezicht van de internationale Raad van Accreditatie.  Klik hier voor de meest actuele certificering van Crème de la Crème Patisserie: HACCP certificate geldig tm 28_07_2015