MVO

Productspecificaties

Crème de la Crème Patisserie is een organisatie die desserts en patisserie maakt voor de horeca. Omdat veel van onze producten door de afnemer nog worden bewerkt voordat ze geconsumeerd worden, staat op het etiket van onze patisserie dozen (nog) geen ingrediënten declaratie. Wel zijn productspecificaties opvraagbaar door de afnemer om klanten/consumenten te informeren over de gebruikte ingrediënten in onze producten.

Onze interne organisatie, maatschappelijke verantwoordelijkheid

Crème de la Crème werkt volgens allerlei duidelijke plannen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Het huisreglement, mede opgesteld door werknemers, een RI&E plan, een HACCP plan. De hygiëne bij Crème de la Crème wordt gecontroleerd door het Nederlands Bakkerij Centrum op basis van de Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij en daarvoor zijn wij ook gecertificeerd door ISACert. Plannen hebben als doel om duidelijkheid te creëren voor alle betrokkenen binnen Crème de la Crème, teneinde in een sociaal en prettige werkomgeving rationeel en kwaliteitsverantwoord te kunnen voldoen aan de hoogwaardige eisen die afnemers van Crème de la Crème stellen aan producten en service.

Het product, onze kritische verantwoordelijkheid

Het product van Crème de la Crème is meer dan de patisserie op zich. Het totaal in tastbare vorm die begint met de inkoop van natuurlijke, authentieke grondstoffen. Met de ambachtelijke bereiding als basis worden verrassende en natuurlijk heerlijk smakelijke patisserie producten bereid die geschikt zijn voor onze afnemers in de horeca als dessert, petit four of andere zoete hoedanigheid. En daarnaast het totaal van alle service: van bestellen tot en met facturering en van acquisitie tot en met after sales. Daar zien wij op toe, het is onze ziel en bestaansrecht. Maar dat schept ons ook de passie en arbeidsvreugde.

Acclimatisering en houdbaarheid, uw verantwoordelijkheid

Alle patisserie van Crème de la Crème (met enkele uitzonderingen zoals bruidstaart en bepaalde tailor made producten), worden diepgevroren aangeleverd. Dit gebeurt met geconditioneerd vervoer zowel in eigen beheer als uitbesteed aan een gecertificeerde transporteur. Post-kogeko logistiek te Roelofarendsveen is hierin onze partner.

De consumptie temperatuur van een artikel bepaalt o.a. de manier van acclimatiseren. Een parfait (ijsdessert) heeft een ander proces dan bv. Xocoline (koel dessert) en als een gâteau chaud (warm dessert). Daarnaast is houdbaarheid na ontdooiing product afhankelijk. Deze informatie kunt u terugvinden in het productenschema.

Allergenen informatie

Kwaliteit, continuïteit en versheid hebben onze hoogste prioriteit. Maar wat wij heel goed begrijpen is dat bepaalde informatie voor uw als klant heel belangrijk is, om dat aan de eindklant / consument te kunnen communiceren. Daarom kunt u in het productenschema zien welke allergenen in een dessert voor komen. Download: Allergenen info assortment nov 2014

Disclaimer

Daarnaast dient vermeld te worden dat bij Crème de la Crème in de productie ruimte altijd sporen aanwezig kunnen zijn van allergenen die niet als dusdanig in het artikel vermeld zijn.