Nieuwspagina

Last call for Christmas !

 

Nog een dikke maand en het jaar zit er al weer op. Maar voordat het zover is in deze nieuwsbrief ‘LAST CALL FOR CHRISTMAS’.

 

In deze nieuwsbrief het dessert ‘Balanced’ in de promotie, vrij van lactose, noten en  gluten!

Een dessert van lactosevrije roomparfait op een plakje gebakken meringue met zestes van limoen. Glaçage van honinggelei. Dit dessert is van nature glutenvrij, lactosevrij en notenvrij. Het wordt als parfait aangeboden, dus rechtstreeks vanuit de vriezer kunt u in ‘no-time’ dit dessert op bord toveren

Ter kennismaking 8% korting.

 

Allergenen wetgeving; Crème de la Crème voorziet op elke assortiment pagina in specifieke allergenen informatie. Klik hier.  

 

Vanzelfsprekend is Crème de la Crème ook in voorzien in de hygiëne certificatie. Lees meer op deze pagina. Ook wat betreft duurzaam en verantwoord ondernemen kunt u van Crème de la Crème de juiste instelling verwachten. Lees meer.

 

Wij wensen u veel succes in de decembermaand en alvast hele fijne feestdagen en een goed eindejaar!


Crème de la Crème Patisserie sterk in maatwerk !

 

 

Christmas Tree

Parfait van yoghurt met amarena kersen, omhuld met meringue en versierd met chocolade ringen. Klik op de foto voor grotere afbeelding. Dessert kost € 2.50 per stuk. V.a. 300 stuks speciale prijs. Klik hier voor meer info en bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

Bûche de Noël

Mousse van Valrhona chocolade met vulling van sinaasappel cremeux en biscuit met gezouten pinda’s. Gedecoreerd met wit chocolade kerstboompje.  Klik op de foto voor grotere afbeelding. Dessert kost € 2.50 per stuk. V.a. 300 stuks speciale prijs. Klik hier voor meer info en bestellen.